Pahoittelen jo valmiiksi jos tekstistä tulee jotenkin sekava :D En oo saanu paljoa nukuttua ja tuntuu et sekoilen ihan kokoajan kaikessa. Tää ei tosissaan oo mun viikko..

Kaikki alkoi maanantain ja sunnuntain välisestä yöstä. En meinannut millään saada unta illalla kun menin nukkumaan. Heräilin sitten muutenkin koko yön taas katsomaan kelloa. Viimeisen kerran heräsin katsomaan 5.30. Ei siinä muuten mitään, mutta olisi pitänyt lähteä töitä kohti 5.20.. Jostain syystä ei puhelin ollut herättänyt. Hälytys näkyi näytöllä joten ilmesesti vain ääni oli jäänyt pois? Näin kävi just pari viikkoa sitten.. Siitä sitten äkkiä vaatteet niskaan ja tosi kovalla kiireellä töihin.. Seuraavana yönä heräilin vielä enemmän. Kokoajan tuntui että olen varmasti myöhässä. Otin toisen herätyskellon ihan varmuuden vuoksi, mutta silti ei tullut unta. Viime yönäkin oli ihan saman juttu.

Toivottavasti tästä ei nyt taas tuu jotain unetonta kautta.. Nukuin oikeastaan jo viime viikollakin aika huonosti. Voi olla et toi täyskuu vaikuttaa? Oon ainaki kuullu joskus et joltain ois ihan sen takii menny unet. On vaan niin tuskanen olo kun ei oo nukkunut. Töissä meinaa sekoilla kokoajan ja muutenkin käy hirveen hitaalla.. Mul on joskus sillon menny unet kun on ollut jotain ongelmia, mutta nyt ei edes ole mitään sellaista. Ainoa mitä yöllä stressaan on se että ehdinkö töihin..

No, onneksi on jo keskiviikko. Jos sitä pari työpäivää vaikka vielä jaksais.. Ja viikonloppunahan onkin jo halloween :)