En yleensä tykkää yhtään sateesta, mut tänään on ollu jotenkin ihanan tunnelmallista. Toki asiaan vaikuttaa se kun ei oo tarvinnut olla ulkona. Töiden jälkeen en oo liikkunut mihinkään niin ei oo tarvinnut kastua. Oisin innostunut oikein laittaa kynttilöitä mut en löytänyt mistää sytkäriä tai tulitikkuja. Kai ne kaikki on kadonnu muutossa, vaikka mielestäni pakkasin kyl ainaki yhen sytkärin? Ehkä joku on tarvinnu sen :D Autossa varmaan olis mut en mä niin paljoa kynttilöitä kaivannu että jaksaisin pukea ja hakea. Oon nimittäin hengaillut yöpuvussa vaan. Noh ainakin oon saanu sisäl aikaseks asioita kun siivosin, pesin pyykkiä ja kokkailin. Tuntuu ihan perjantailta kun on tehnyt kaikki hommat.. Huomenna vielä kun jaksais kävästä yhen työpäivän tekemässä niin se olis siinä. 

Ihanaa kun on nyt alkanut kotiutua tänne uuteen kämppään. Aluks tää tuntuki heti kodilta, sit muutaman päivän jälkeen oisin halunnu muuttaa takasi.. En tiiä johtuko se siitä ku mul jäi vähä kesken tavaroiden laitto ja sit oli vähän keskeneräistä ja nukuin sohvalla.. Nooh sit sänky saapui, sain kaiken valmiiksi ja mikä ehkäpä tärkeintä sain myös herra H:n tänne niin alkoi tuntua kodilta.:)

Huh kai sitä vois loppu illan ottaa ihan rennosti ja mennä ajoissa nukkumaan. Ens kerralla vähän pidempää tekstiä, mun eilinen teksti poistui kun netti oli katkennut enkä jaksa nyt alusta kirjoittaa :D