Mä niin tykkäisin tosta ilmasta, mut nyt on ihan hirvee allergia :( Kokoajan tekis mieli olla ulkona mutta ei sielä ihan hirveästi viittis olla kun heti alkaa silmät kutista ja aivastuttaa. Muutenkin on aika samanlainen olo kun silloin kun on kovassa flunssassa. Allergia itsessään jo väsyttää ihan hirveästi ja sitten kun on vielä syötävä lääkkeitä niin ne väsyttää vaan lisää.. Ja sitten kun joutuu ihan kokoajan aivastaa niin on kyllä kaikki lihakset ihan muussina.. Eikä vahingossakaan tartte meikata kun silmät valuu kokoajan niinkuin itkis ja lisäks ne kutisee ja kirvelee.. Mun mielestä pitäis saada saikkua jos on tällanen olo :D Onneksi torstain on vapaa niin saa vähän levätä. Ja kai sitä voisi kokeilla jos saisi pitää perjantainakin vapaan.. :)

Kaiken allergian keskellä on ihanaa huomata kun puihin alkaa tulla lehtiä ja kesä selvästi tekee tuloaan. Sain ihania kevät kuviakin, en vaan jostain syystä saanut niitä puhelimesta koneelle. Tänään oli ihanan lämmin töiden jälkeen ja mittari näyttää nyttenkin vielä melkein kahtakymmentä astetta. :) Hassua miten paljon voi lämmetä muutamassa tunnissa kun oli vain pari astetta silloin kun lähdin töihin :D Oon nyt yrittänyt pysyä positiivisena ja nauttia siitä kun kesä tulee. Välillä meinaa tulla ahdistus kun tuntuu ettei mitään tapahdu. Oottelen siis vieläkin sitä että pääsisin muuttamaan. Oon yrittänyt nyt vaan nauttia viimeisistä hetkistä täällä, mut se ei jotenkin auta.. On kokoajan sellanen odottava olo ja tuntuu vaan että aikaa menee hukkaan :D mulla on jo aika paljon muuttolaatikoita, en oo niitä viittinyt änkeä verkkokellariin kun kokoajan oon ollut toivossa että pääsee jo viemään niitä uuteen asuntoon.. Täs odottamisessa on ärsyttävintä se kun ei tiedä tarkkaa päivää. Jos tietäisi jo valmiiksi milloin pääsee muuttamaan niin ei olisi tätä ihme odotus oloa.. Sit vois laittaa kaikki kamat sitä päivää varten odottamaan.. Kun nyt ei tiedä mitä voi jo pakata ja mitä tarvitsee vielä.. Jos se muutto oikeestii menee syksyyn (siinä tapauksessa oon kyl jo repiny jokasen hiuksen päästäni ..) niin sitten veisin noi laatikot verkkokellariin enkä pakkais yhtään mitään. SIt taas jos pääsis nyt jo kesäkuun alusta niin vois pakata jo suurimman osan kamoista enkä turhaan sitte järjestäis sinne kellariin tilaa. Kaikkein paras olis varmaan päästä heinäkuun alusta ja tietää se jo nyt :D Noh täytyy nyt vaan yrittää olla kärsivällinen.

Nyt on mennyt jo aika pitkään hyvin herra H:n kanssa. Välillä mietin että miten voikin olla niin onnellinen jonkun kanssa. Pelottaa että ei voikkaan ja että onni katoaa jos sen sanoo ääneen.. Hänen kanssaan vaan on niin luonnollista ja rakastan ihan yli kaiken sitä tunnetta kun herää hänen sylistään ja hän pitää minusta tiukasti kiinni. Ja on ihanaa kun voi nukahtaa kiinni häneen. Tällä hetkellä olen kyllä todella onnellinen että en luovuttanut hänen suhteen. Hänen kanssaan on mennyt paremmin kuin koskaan aiemmin ja toivon todella että ollaan vain parempaan päin menossakin. :)