Nyt olisi sitten muutto oikeasti edessä. Ensi viikolla jo. Aluksi luulin että menee todella kauan, enkä ollut todellakaan ajatellut asioiden etenevän niin äkkiä. Kävin aiemmin puhumassa vakuutuksista ja silloin ajattelin että ihan aikaisintaan heinäkuussa pääsen muuttamaan, kun tämä kuu alkoi jo olla lopussa. Noh, yhtenä iltana vain tuli tekstaria ja nyt olen päässyt sitten pakkailemaan tosissani. Olen jo aiemmin valmiiksi pakkaillut jotain, mutta se on ollut vähän vaikeaa kun ei oo tiennyt tarkkaa päivää niin on ollut vaikea miettiä mitä tarvitsee vielä ja mitä ei. En tiedä vielä mikä päivä tarkalleen muutan, mutta menen kyllä ainakin siivoilemaan jo heti ensimmäinen päivä. Kiva kyllä kun ei tarvitse tehdä muuttoa yhdessä päivässä. Eikä mulla oikeestaan oo kauheesti mitään isoa tai painavaa kannettavaakaan. Kaikki tapahtuikin niin äkkiä että meinasi sähkösopimus viivästyä, sain sen onneksi alkamaan 2.6 :D Sain jopa perjantain vapaaksi niin voi silloin sitten järjestellä rauhassa. Nyt oon yrittäny ettiä netistä valmiiksi huonekaluja jotka pitää ostaa. On kyllä kiva kun pääsee laittamaan kaiken niinkuin haluaa. :)

Laatikoita tyhjennellessä ja tavaroita pakatessa huomaa että on kyllä kertynyt kaikenlaista. Olis kyl sen puoleen hyväkin aina muuttaa välillä niin ei pääsis liikaa kertymään. Saa nähdä millainen fiilis on kun alkaa oikeasti roudaamaan tavaroita. Eilen illalla tuli jo vähän haikea olo kun pakkailin jotain vaatteitani. Muistelin sitä kun vasta laitoin niitä hyllyyn. Tai no, onhan siitä jo viisi vuotta :D Tavallaan tuntuu hirveän surulliselta lähteä täältä. Täällä on ehtinyt tulla niin paljon hyviä muistoja. Ja muistan vielä hyvin sen fiiliksen kun mietittiin mitä laitetaan mihinkin. Olin niin onnellinen kun päästiin tänne, lopultakin ulos vanhoista riidoista. Tämä asunto tuntui kodilta jo heti muuttaessa. Viihdyin täällä heti. Uskon kyllä että uusikin koti tuntuu mukavalta kun pääsee oikeasti sinne. Täällä pakkaillessa tulee enemmän mieleen lähtö täältä, mutta sitten kun kantaa laatikoita sisään niin varmasti ajattelee enemmän sitä miten kiva päästä sinne asumaan.

Oon onneksi jo aika hyvin ostanutkin kaiken valmiiksi. Täytyy vaan ostaa sellaset huonekalut joita ei oo voinu valmiiks ostaa. Ja onneks aika paljon voi ostaa kotiinkuljetuksella. :) Ainoo mikä nyt vähän jännittää tässä muuton onnistumisessa on mun olo. En tiiä onko allergia vaan pahentunut vai onko mulle nyt tullut sit flunssa tähän päälle? Tänään ja eilen on ollu ihan kauhee olo.. Kokelin tänää höyryhengitystä ja yllätyin kyllä positiivisesti. Muistin yhtäkkiä et oon joskus flunssassa kokeillut sitä, kun multa tulee hirveen herkästi verta nenästä jos jotain suihkeita sinne tungen. Lisäsin veteen eucalyptus ja menthol pastilleja niin aukes kyllä nenä. Ja nyt se on pysyny aika hyvin auki. Ja se autto muutenki hengitykseen. (On ollut aika paljon hengitysvaikeuksia täs viimepäivinä.) Kurkkukin tuntu heti paljon paremmalta. Suosittelen kyllä kokeilemaan jos on samoja ongelmia. Viime yö oli niin tuskaa, heräilin kokoajan siihen et joko nenä oli ihan tukos tai sit se valu ihan hirveesti. Välil kurkku oli niin karhee et yskitti ihan hirveesti ja välil henki vaa rohisi niin et oli vaikee pysyä unessa. Oli kyllä tän kevään pahin yö.. Taidan tehä viel uudet höyryt ennen nukkumista jos vaikka sais nukuttua paremmin. Tätä oloa ei nimittäin yhtään auta hirvee väsymys..

Taidan nyt jättää loput pakkailut myöhemmäksi ja ottaa rennosti loppu illan. :) Hyvää viikonloppua!